Drømmer du om et magasin, katalog eller en brochure som du er stolt af hver gang du skal vise det til nogen? Dine artikler, produkter eller ydelser fortjener at blive vist frem på en måde som lever op til kvaliteten af dit arbejde!

Ønsker du en unik tryksag eller et online-katalog som skiller sig ud fra mængden og som imponerer og inspirerer læseren? Det vigtigste er at dit magasin bliver set, læst og måske endda gemt. Derfor skal du tænke over, hvordan det ser ud, og hvordan du får modtageren til at føle.

Er du parat til at...

  • produceret en unik og fremragende tryksag – et af dem hvor man stopper op, og får lyst til at læse videre uanset indholdet

 

  • Få dine artikler, produkter eller ydelser fremvist på en måde som lever op til kvaliteten af indholdet

 

  • Få skabt en stærk visuel oplevelse der fanger og opretholdet læserens interesse

 

  • Få et design som understøtter fortællingen og indholdet. Derfor handler magasindesign mest af alt om, hvordan du får budskaberne tydeligst frem

 

  • Få en professionel og erfaren grafiker til at tage sig af alt det tekniske. Har du en tryksag er der mange vigtige og faglige aspekter – korrekte trykfiler, farveprofiler, skæremærker osv. Det samme gør sig gældende for en online produktion – her er links, platforme og formater vigtige.

Et magasin/katalog/brohure skal være lækkert at røre ved og imponerende at se på. Hvis du har et magasin har du også et design og et udtryk – uanset om det er noget du har tænkt over eller ej.

Målet er at skabe en stærk visuel helhedsoplevelse, der passer til brandet, og som inspirerer og skaber en oprigtig interesse for indholdet.

Din kreative Wingwoman​

Mit navn er Tine Skov Feldtsing, og jeg er ansigtet bag Feldtsing Grafisk Design. 

 

Jeg er født i 1989, gift med Mads og hundemor til Batman. I min fritid er jeg enten i stalden med hestene eller til hundetræning.

 

Jeg har mange års erfaring med design og produktion af magasiner, kataloger, brochurer og tilbudsaviser. Jeg har tidligere lavet tryksager for store kunder som Imerco og Scandlines, og jeg layouter fast Sydbanks Investeringsmagasin.

 

Derudover har jeg i mange år været ansvarlig Art Director på flere danske hestemagasiner. 

 

Min store passion for æstetik og layout har fået mig til at brænde for design, og for at hjælpe kunder med at skabe flotte projekter. 

 

Jeg elsker at se den udvikling jeg skaber hos mine kunder, og jeg sætter en ære i at få lov til at være en del af jeres professionelle rejse. 

2010

Året jeg blev udlært Mediegrafiker i Odense

65+

Antallet at egne kunder i bureauet siden 2020

35+

Antallet af kunder jeg har hjulpet med magasindesign

2020

Året hvor Feldtsing Grafisk Design åbnede for kunder

Jeg løser opgaver på tværs af platforme...

… uanset om du har brug for et fysisk magasin, et online-katalog med links, en brochure til et event eller noget helt andet. 

Priser

Alle projekter er unikke, og derfor jeg kan ikke komme med en pris på forhånd. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og en pris på dit projekt.

Skab kontakten

Du er meget velkommen til at skrive via kontaktformularen, ringe til mig eller sende en mail. Herefter får vi planlagt et møde hvor vi gennemgår dine ønsker for dit kommende produkt. Her vender vi alle de praktiske ting som format, platform og målgruppe, og vi kommer også ind på de mere bløde værdier såsom farve, fonte og stil/tone.

Jeg tryller

Når jeg føler at jeg kender nok til opgaven går jeg igang med et layout. Jeg forsøger på alle måder at ramme dine ønsker meget præcist, så vi har så få korrekturgange som muligt. Herefter retter vi til, og prøver måske noget af, inden vi ender med det endelige resultet. 

Alt det praktisk

Det sidste step er ikke det mest spændende, men det er ligeså vigtigt som alt det andet.  Her sørger jeg selvfølgelig for alt det praktiske. Er det en tryksag sørger jeg for farveprofiler, beskæring, fotokvalitet, CMYK-farvekontrol og kontakten med trykkeriet. Er det et online-katalog sørger jeg for uploading, oprettelse af links og konvertering af PDF i den rette kvalitet og størrelse… Ganske enkelt så du slet ikke behøver bekymre dig om noget.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Der er andre måder at arbejde med mig på.

Ønsker du sparring til dit nuværende magasin eller katalog? Vil du gerne have mine øjne på hvordan layoutet måske kan opdateres? Ansætte mig på freelancebasis?

 

Der er utallige muligheder – tøv ikke med at kontakt.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Det kan den helt sikkert. Du kan vælge at betale det hele af én gang, eller du kan betale 3 rater med månedlig betaling.

Du skal selv bidrage med fotos og tekster til dit projekt. Jeg er gerne behjælpelig med hvad indholdet kunne være, og er gerne en del af forarbejdet ift. fotostil, fotograf, styling etc. 

Jep. ALLE brancher… Jeg ser det som min fornemmeste opgave at kunne hjælpe alle brancher, og min erfaring fra meget forskellige kunder gør at jeg kan varetage designet til alle brancher

Hvert projekt er unikt, og derfor kan jeg ikke komme med en præcis tidslinie. Gennemsnitligt vil det tage 3 uger fra start til slut. Vi aftaler en deadline når vi går i gang med projektet.

Du vil ALTID kunne regne med overholdte deadlines! Jeg sætter en stor ære i altid at levere alting til tiden… Dette vil mine kunder kunne skrive under på!

Ja. Alt fra visuelle identiteter, kataloger, messedesigns, SoMe materiale til online-bannere, tøjdesign og emballage. Tøv ikke med at tage fat i mig til din næste opgave.

Jeg kan ikke selv hjælpe med at skrive tekster eller tage fotos, men jeg kan komme med mit bud på hvad der er brug for, og dermed gøre det lettere at få en ekstern med ind over.

Selvfølgelig. Har du en tryksag er der mange vigtige og faglige aspekter – korrekte trykfiler, farveprofiler, skæremærker osv. Det samme gør sig gældende for en online produktion – her er links, platforme og formater vigtige. Alt dette kan du trygt overlade til mig. 

Skriv til mig...

Jeg er så glad for at du er klar til at tage en snak om din tryksag eller online opgave!

 

Udfyld felterne herunder, og jeg vender tilbage til dig :)

Kontakt Information
Din besked