Et godt brand skaber værdi og tillid, og det er ikke noget man må undervurdere

Det kræver tid og penge, men har du råd til at lade være?

 

Et godt design kan ses i alle aspekter af din virksomhed – også på bundlinien.

Et eller andet sted har jeg nok altid vidst det...

… jeg skulle være hende der fik tingene til at se godt ud.

 

Lade de andre tænke de store tanker om udvikling og produktion, og så kunne jeg sørge for at pakke det hele ind på en lækker og indbydende måde. En måde så alle husker dem, og så den rette målgruppe føler sig tiltrukket af det visuelle.

 

Jeg har altid været hende der, som det første, tænkte i farver, forme og udtryk så snart jeg hørte om noget nyt. Jeg elsker at klæde et brand, eller et produkt, på i det præcis det “udstyr” som det fortjener.

 

Min drøm for mit liv har altid været at skabe en hverdag med en blanding af at arbejde på mit eget brand, arbejde kreativt og udviklende for kunder, og samtidig have et liv hvor jeg har overskud og tid til de ting der giver mig glæde i min hverdag.

 

Som selvstændig er det med at skabe tid en udfordring i sig selv, men jeg elsker rejsen, og jeg er helt overbevist om at jeg er i gang med det helt rigtige med mit liv… Et eller andet sted har jeg altid vidst at det var det jeg skulle.

 

Har du en udfordring med at få dit brand eller dit produkt til at fremstå ligeså lækkert som det er?
Jeg vil meget gerne høre om det, så vi kan se om det er en udfordring vi skal tage sammen!

Min erfaring & professionelle historie:

  • 2009-2011: Her starter min rejse som grafisk designer. Jeg arbejdede som grafiker hos Oxygen Magasiner, og jeg sad hovedsageligt med designet af Ridemagasinet Equipage inklusiv deres messe og events, men var også med i produktionen af magasinet Vores Børn og andre udgivelser.

 

  • 2011-2015: I denne periode arbejdede som Art Director hos Landbrugsmedierne. Jeg var ansvarlig for det visuelle på HesteMagasinet, og var med som grafiker på deres andre udgivelser – LandbrugsAvisen, Specialmagasiner + diverse events.

 

  • 2015-2020: Her startede min tid på reklamebureau. Jeg arbejdede som grafiker og kundeansvarlighos Outhouse / Brandhouse i Odense. Her sad jeg med det grafiske ansvar for en af bureauets største kunder – nogle af dem jeg arbejdede med er Imerco og Scandlines.

 

  • 2020: Så skete det! 2020 er året hvor jeg sprang ud som selvstændig og startede Feldtsing Grafisk Design. En hjertebusiness som jeg altid har drømt at skabe.

 

  • 2021: Jeg havde en fantastisk start med bureauet, og jeg fik skabt en masse spændende kontakter som resulterede i en masse fantastiske opgaver.

 

  • 2023: Dette år har jeg brugt på at finde den helt rigtige vej med min business. Det betyder en ny identitet, nyt website, nye ydelser og opdaterede specialer. Det føles så rigtigt, og jeg elsker at være med til at skabe den samme følelse for mine kunder!

The best way to predict the future, is to create it…

3 personlige facts om mig...

1

TineWEB-31

Heste og ridning er min helt store passion! Jeg har redet siden jeg var en lille pige, og de stunder, jeg deler med hestene, er det, der virkelig får mit hjerte til at slå hurtigere. 

2

rhdr

Jeg elsker jul! Hvert eneste år ser jeg Pyrus, og jeg begynder at pynte op allerede tidligt i november. Min passion for julen er så stor, at min mand faktisk friede til mig julemorgen.

3

TineWEB-14

Min bedste ven og træningsmakker er min hund Batman. Jeg bruger en stor del af min fritid på at være sammen med ham og træne Lydighed. Han er min tro følgesvend!

Skriv til mig...

Jeg er så glad for at du er klar til at høre mere om muligheden for at få skabt dit DRØMME WEBSITE!

 

Udfyld felterne herunder, og jeg vender tilbage til dig :)

Kontakt Information
Din besked